Toldos

Nuestro principal objetivo es siempre la máxima calidad en el servicio y el mayor grado de satisfacción posible en nuestros clientes, y lo logramos gracias a la aportación de los mejores proveedores del mercado y a la confianza que nuestros clientes depositan en nosotros.

 

Innovación, diseño, prestaciones y elegancia son otras de las virtudes que ambicionamos incorporar a todos y cada uno de nuestros productos.

 

Los accesorios y lonas se elijen junto con los acabados del conjunto, para poder potenciar la sensación de perfección y coherencia del toldo con el entorno, creando un ambiente personal a partir de la acertada combinacion de materiales.

 

 

Qué modelo se aproxima a lo que tienes pensado instalar?

Tendals

El nostre principal objectiu és sempre la màxima qualitat en el servei i el major grau de satisfacció possible en els nostres clients, i ho vam aconseguir gràcies a l'aportació dels millors proveïdors del mercat ia la confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres.

Innovació, disseny, prestacions i elegància són altres de les virtuts que ambicionem incorporar a tots i cadascun dels nostres productes.

Els accessoris i lones es trien juntament amb els acabats del conjunt, per poder potenciar la sensació de perfecció i coherència del tendal amb l'entorn, creant un ambient personal a partir de l'encertada combinació de materials.

El tendal punt recte clàssic és el model més senzill, ràpid d'instal·lar i fàcil d'utilitzar. Es presenta també en la variable punt recte amb tensió, amb la diferència d'un braç més robust.

Una característica d'aquest tipus tendal és la independència dels suports d'ancoratge amb els braços i el seu suport, la qual cosa els converteix en molt segurs si parlem de la seva instal·lació.

Els suports o ancoratges de fixació en alumini atorguen la possibilitat d'ancorar-al capdavant, sostre o costat.

El tub d'enrotllament en acer galvanitzat de diàmetre 60mm., Com a mínim ia partir de 450cm. fins 550mm., amb tub de 70 mm i mes d'aquesta mesura amb tub d'acer galvanitzat de 78mm.

 

El tendal de braços extensibles, amb un sistema de regulació de la inclinació dels braços molt més precisa i amb millores notables en la fixació, es converteix en el tendal clàssic indispensable per a gran varietat d'instal·lacions.

Hi ha la possibilitat d'afegir d'afegir al conjunt el Kit Braços Creuats, per als casos concrets en què la mesura de sortida sigui més gran i es perdi la proporcionalitat amb la línia.

A més, podem afegir l'opció de cofre, amb tancament pràcticament hermètic que posterga la degradació de la lona quan el tendal està tancat.

Grup professional del tendal        en BARCELONA

Toldos Campos

 

Tel: 93 666 72 32

ajoaquincampos@orange.es

Tancaments Finsar

 

Tel: 93 464 19 51

larranz@hotmail.es

Gennius

 

Tel: 93 337 03 25

toldos@gennius.cat

Toldos Rossello

 

Tel: 93 640 25 47

info@toldosrossello.com

Toldos Marines

 

Tel: 93 331 67 29

toldosmarines@hotmail.com

Aluminis, Vidres i Toldos Doal

 

Tel: 93 818 07 75

aluminisividresdoal@hotmail.com